Един неустоим моден дует – Зоуи и Лени Кравиц

eva.bg 26 February 2020

Снимка: getty images/guliver

Лени Кравиц бe придружен от дъщеря си Зоуи на ревюто на Saint Laurent в Париж в рамките на Седмицата на модата. Баща и дъщеря изглеждаха зашеметяващо на първия ред на ревюто, залагайки на класически Saint Laurent стайлинг.

Двамата винаги са демонстрирали близки отношения.Със Зоуи си говорим за всичко. Напоследък обаче май тя ме съветва повече на тема връзки и любов, отколкото аз нея“, заяви преди време Лени Кравиц. Двамата с дъщеря му си направиха и еднакви татуси.

В началото на тази година, по време на сватбата на Зоуи и Карл Глусман, именно на Лени се падна честта да изнесе една от речите и по-късно дъщеря му заяви: „Това беше най-емоционалната и красива реч, която съм чувала. Да, разплаках се. Стана ми толкова хубаво. В общи линии речта на баща ми определи посоката на цялата вечер.“

Имайки предвид колко са близки Лени и Зоуи, не е особена изненада сега да ги видим на първия ред на Седмицата на модата. Да не забравяме, че и двамата са много стилни звезди, които знаят как да правят впечатление с гардероба и цялостната си визия.

Вижте в галерията ни снимки както от ревюто снощи в Париж, така и от предишни общи изяви на гордия татко с любимата му дъщеря.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР