В крак със съвремието

eva.bg 25 February 2020

Намираме се в такъв етап от човешкото развитие в историята, в който ежедневието ни е удържано от технологиите. Важно е да бъдем в крак с времето, в което живеем, за да можем да се възползваме от всички възможности, които то предлага, и технологичният напредък да ни бъде само в помощ, спестяваща ни време за всичките ни любими занимания.

Huawei е едно от водещите имена в технологичния свят. Сега компанията проведе в Барселона виртуалното събитие, откъдето предаде обявяването на серия от нови 5G продукти и демонстрира модерните възможности на своята екосистема, покриваща всички сценарии на използването й от потребителите.

Ключовите новообявени продукти са: HUAWEI Mate Xs (еволюция на сгъваемото устройство от ново поколение, отличаващо се с върхови постижения в хардуерно и софтуерно отношение), HUAWEI MatePad Pro 5G (таблет за пълноценно потребителско изживяване), HUAWEI Wi-Fi AX3 и HUAWEI 5G CPE Pro 2 - две решения за високоскоростна свързаност, базирани на стандарта Wi-Fi 6+. Представени бяха и обновената гама лаптопи HUAWEI MateBook, обещаващи революция в мобилните офиси с революционни функции.

На събитието Ричард Ю, изпълнителен директор на потребителското подразделение на Huawei, сподели: „Huawei се фокусира върху стратегията си за естествено интелигентно потребителско изживяване във всички сценарии, известна като Seamless AI Life. Ние ще продължим да инвестираме във водещите за нас технологии като чипсети, 5G комуникации, мобилен изкуствен интелект, операционни системи, камери и аудио-визуални решения, и на база на тях ще надграждаме нашите дългосрочни предимства.”

Компанията посвещава последните 10 години на развиването на т. нар. „1+8+N” екосистема. Нейната спойка са Huawei Share и Huawei HiLink, които са мостовете, свързващи всички устройства в един общ организъм, благодарение на който потребителят получава холистично, цялостно и богато изживяване.

Освен иновациите на хардуерния фронт, Huawei продължава изграждането на системата Huawei Mobile Services (HMS), която е достъпна за крайния потребител през HUAWEI AppGallery. Тъй като хардуерната и софтуерната платформа за всички сценарии работят в хармония, Huawei е в състояние да осигури на потребителите качествено изживяване, където информацията е споделена между свързаните устройства по естествен, ненатоварващ потребителя начин, независимо от начина на работа.

В Seamless AI Life стратегията на Huawei, ключова роля играят решенията за свързаност като Wi-Fi рутери, устройства за достъп до широколентов интернет (customer-premise equipment - CPE), и други комуникационни модули, които свързват 1+8+N екосистемата в сигурна, интуитивна и бързо работеща среда от гледна точка на потребителя.

Huawei разработва Wi-Fi 6+, на база на стандарта Wi-Fi 6. Той поддържа честота на сигнала и 160MHz и уникална динамична технология за този вид честоти, с което постига качествено нови Wi-Fi скорости и покритие на сигнала.

С усъвършенстваните предложения на Huawei се запознаваме с нов вид креативност, отваряйки си нови перспективи в новото десетилетие.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР