Когато телевизорът се превърне в интериорен акцент

Новите Lifestyle телевизори - скрити зад „Слънчогледите“ на Ван Гог, в цвят Cotton Blue и сменящи екрана от хоризонтален във вертикален. Добре дошли в бъдещето!

eva.bg 26 February 2020

The Frame

Не телевизор, а произведение на изкуството, част от уюта на дома, елемент от интериорния дизайн, от артистичния дух... Това стои зад новите Lifestyle телевизори, около които все по-често ще се случва животът на семействата.

Свикнали сме да избираме телевизорите основно по чисто техническите им специфики и това безспорно е ключов критерий. А представете си, скъпи дами, какво неповторимо шопинг преживяване е, ако може да ги избираме в зависимост от цвета и с екстрата „да се превръщат“ в картини на стената. И колко по-различно преживяване ще ни носят, ако дисплеят може да се ориентира като при смартфона - хоризонтално и вертикално.

Оставяме на мъжете тежките техническите специфики, а ние се потапяме в дизайнерските и иновативни екстри, защото уютът и артистичната атмосфера в дома вече се допълват от съвременните технологии.

Наскоро Samsung Electronics Co. представиха в Малта своята гама от телевизионни и звукови устройства за 2020 г., които предлагат на потребителите свързаност на функциите за възможно най-интерактивното и изпълнено със смисъл преживяване. Тези функции предефинират представата за възприятие на картината и създават революция във възможностите на интеграция на устройствата в домашната среда.

Нашето любопитство е провокирано именно от Lifestyle телевизорите - Serif, The Frame и Sero.

Не телевизор, а шедьовър на стената

Особено впечатлени сме от The Frame, с които слагаме край на грозния черен екран на стената. Вместо това, когато любимият филм или предаване свърши, телевизорът ни се превръща в Поле с макове“ на Клод Моне или „Слънчогледите“ на Ван Гог. „Арт библиотеката“ на телевизора разполага с над 1 200 произведения на изкуството.

Наскоро Samsung Electronic обявиха партньорство с Ермитажа в Санкт Петербург, допълвайки впечатляващата колекция, която може да краси стената ви, с 52 нови шедьовъра, сред които са творби на Пол Сезан, Пол Гоген, Камий Писаро и други.

От 2020 към съществуващите размери на екрана на The Frame са добавени 32 и 75-инчови модели. А с новата си функция за автоматично подреждане, базирана на AI, сега телевизорът е в състояние да предложи произведения на изкуството в съответствие със специфичните вкусове на собственика.

Не телевизор, а смартфон

The Sero пък е революционно чисто нов Lifestyle телевизор, който има възможност да бъде ориентиран хоризонтално и вертикално - точно като смартфон. А това е много важно за новото дигитално поколение, което прекарва в социалните мрежи не по-малко време, отколкото пред телевизора. Потребителите могат да се насладят на разнообразно съдържание и преход между ориентацията на дисплея, повтаряйки тази на свързания смартфон.

Технологията за различно пространствено ориентиране на дисплея на Sero (на корейски sero означава „вертикално“) се свързва лесно и безпроблемно с мобилните устройства на потребителите, за да може плавно и естествено да показва съдържание както в традиционните хоризонтални, така и във вертикални мобилни формати.

Насочен към милениал потребителите и Z поколението, Sero се отличава с модерен дизайн, който се откроява във всяко пространство и разполага с набор от разнообразни функции на дисплея, когато не се използва.

Не телевизор, а дизайнерско бижу

Първият дизайнерски телевизор на Samsung - The Serif, тази година ще се предлага в 43, 49 и 55-инчови модели и в два нови цвята: Cloud White и Cotton Blue.

Serif е в резултат на особено успешна колаборация с базираните в Париж дизайнери The Bouroullec Brothers. Това гарантира, че в дома ви ще има истинско дизайнерско бижу, което не просто ще се впише в цялостния интериор, а ще се превърне в основен акцент.

Украсете дома си с нов телевизор!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР