От пътешественици за пътешественици

Пътуване с кауза

eva.bg 24 February 2020

От пътешественици за пътешественици – това е мотото на Sofia Travel Fest -първият Туристически фестивал в България, който ще ви отведе в прекрасния свят на пътешествията.

Еднодневно събитие, в което 11 опитни пътешественици и страхотни разказвачи, чрез интерактивни презентации, ще ви вдъхновят и мотивират да откриете нови места. Ще ви предоставят ценни съвети и ще ви покажат, че чътешестването е общодостъпно.



Събитието
ще се състои наседми март в Кино Люмиер Лидл и ще бъде целодневно – с три сесии, кафе паузи, обяд, а после и парти. Организаторите обещават ден с изпълнен с вдъхновение, нови идеи, различно преживяване и нови познанства с хора, които споделят една и съща страст и култура.

Ще пътешестваме, тръгвайки от България, продължавайки през Европа и говорейки си за „island hopping”, предизвикателството да пътешестваме с деца.
Ще разберете защо думата „обаче“ е толкова важна. Няма да минем без да засегнем темите за любовта, храната и доброто вино, за да достигнем до разкази и истории за Страната на щастието – Бутан, както и за Южната част на континента Африка, стигайки чак до Антарктида и завършвайки с едно Околосветско пътешествие.

Каузата, зад която застават организаторите, е да пътешестваме отговорно. Затова фестивалът ще завърши с излъчването на късометражния документален филм „Сокотра -невидимият остров”, който изразява тези идеи напълно.

Организатор на еднодневното събитие е компанията Travel Academy. Тя е автор на различни прояви в областта на туризма като Travel Expo, Нощ на Хотелите и Bulgarian Travel Academy Awards. Билетите за Sofia Travel Fest вече са в продажба, а допълнителна информация за събитието и лекторите може да видите на тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР