Юлиан Вергов в журито на „Като две капки вода“

eva.bg 24 February 2020

Юлиан Вергов ще заеме третото кресло в звездното жури на „Като две капки вода“. След като присъства в ролята на гост в миналогодишното издание, тази година популярният актьор се присъединява към Хилда и Фънки за 13 забавни и изпълнени с емоции лайфа.  

Толкова го харесах миналата година, че оттогава му звъня с поканата да бъде жури в новия сезон. Не знаех, че е фен на шоуто – по време на един от лайфовете разбрах, че е в публиката. Оказа се, че е взел покана, за да гледа шоуто на живо. Каза ми, че много се забавлява и следи „Като две капки вода“ редовно – сигурен съм, че и публиката ще се забавлява в негово присъствие“, разказа в „Здравей, България“ продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян. 

Както има забавление, така има и огромен труд зад сцената. Всичко се случва за секунди и това е благодарение на професионализма на екипа.  Важното е, че всичко изглежда с лекота! Виждаш как артистите се променят по време на шоуто и разкриват нови таланти. Ще бъда „балансьорът“ в журито“, пошегува се Юлиан Вергов.

С чувство за хумор, актьорът допълни,че гледайки промото на сезона със състарените водещи, може би е време да отпочинат на журиращите места, а той и Фънки да оглавят сцената като водещи.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР