Ева Мендес: Архаично е да не се питат жените на колко години стават

eva.bg 24 February 2020

Снимка: getty images/guliver

Ева Мендес ще навърши 46 години след няколко месеца и колкото и да е шокирана от това как бързо минава времето, няма никакво намерение да крие възрастта си.

Живеем в общество, където жените трябва да се страхуват и срамуват от остаряването. Аз обаче смятам, че трябва да празнуваме всяка година от живота си, защото това означава, че ни има, че сме живи, че сме тук.

Архаично е да не се питат жените на колко години стават. Самият факт, че се очаква да се премълчи и скрие възрастта, е обиден. Аз нямам нищо против да ме питате на колко години съм и с радост ще ви кажа.

Истината е, че съм леко шокирана от това, че след няколко седмици ще стана на 46. Но в същото време съм и горда. Тук съм, има ме. И ми се иска ако може да сменим начина на заявяване на възрастта. Вместо да казвам, че съм на 46 години, да кажа – мен ме има цели 46 години“, сподели Ева Мендес по време на промоционална изява в Лос Анджелис през уикенда

Актрисата, която се оттегли от киното и се посвети основно на отглеждането на децата си, има две момиченца от Райън Гослинг. Едното е на пет годинки, а другото на три.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР