Бившият на Памела Андерсън пак ще се жени

eva.bg 21 February 2020

Памела Андерсън и Джон

Голям сапунен сериал се завихря около Памела Андерсън и 74-годишния продуцент Джон Питърс, за когото беше женена едва 12 дни.

Да направим кратко резюме – първо 52-годишната Памела изненада всички с новината, че се е омъжила за Джон, с когото са имали няколкоседмична авантюра преди това, но пък се познавали още от зората на кариерата й. Уж беше голямата стара любов, но само 12 дни след като си казаха заветното „да“ Памела поиска анулиране на брака.

Малко след това той я обвини в меркантилни намерения – била го използвала да погаси дълговете й в размер на 200 000 долара и след това го зарязала. Всичко това се случи само преди десетина дни.

Ето и какъв е новият епизод от този романтичен сериал с елементи на сълзлива драма – въпросният Джон, чието сърце уж беше разбито заради зарязалата го Памела, сега пак се сгоди. 74-годишният продуцент ще вземе за съпруга Джулия Бернхейм. Явно на Джон му харесва да е женен мъж.

Що се отнася до Памела, тя напълно отрича обвиненията в меркантилност и поне засега не е заявила намерения да сключва брак с някой друг.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР