Бившият на Памела я обвини, че го е използвала за пари

eva.bg 11 February 2020

Снимка: getty images/guliver

Не искаме да виним Памела Андерсън в меркантилност, но бившият й четвърти съпруг Джон Питърс, който имаше честта да изпълнява тази роля само за 12 дни, определено го направи.

Двамата сключиха брак на тайна церемония в тесен семеен кръг през януари и близо две седмици по-късно Памела заяви, че ще се разделят.

„Стигнахме до взаимното решение да отложим легализирането на брака си и да вярваме, че нещата между нас ще потръгнат. Животът е приключение, а любовта е процес“, написа Андерсън в ексклузивното си изявление тогава.

74-годишният Джон обаче сега за първи път навлиза в детайли относно краткото им семейно съжителство. Ето какво заяви очевидно изоставения младоженец:

„Не вярвайте на нищо, което тя казва. Приех я с любов и отворени обятия, защото в продължение на много години съм се грижил за нея. Платих й сметките, понеже беше разорена, купих й изцяло нов гардероб.

Когато тя ми прати съобщение, в което казваше, че иска да се омъжи за мен, беше като сбъдната мечта, въпреки че по това време бях сгоден за друга жена и тя се готвеше да се пренесе да живее при мен.

Заради Пам обаче изоставих всичко. Тя дължеше почти $200 000 и нямаше никакъв начин да ги плати. Затова покрих всичките й дългове и това е благодарността, която получавам в замяна. Няма друг такъв глупак, както стария глупак.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР