Ето така купонясва Ирина Шейк

eva.bg 18 February 2020

Снимка: Instagram

34-годишната Ирина Шейк е с препълнен график по време на Седмиците на модата. Като един от най-добрите модели в индустрията, тя покорява подиум след подиум.

Шейк обаче намира и време да разпуска след ангажиментите. След ревюто на Рикардо Тиши за Burberry, Ирина отиде с колегите си на парти. Тиши е близък приятел с Ирина и двамата постоянно споделят кадри от прекараното си време заедно.

След раздялата си с Брадли Купър, Ирина се е съсредоточила върху кариерата си и най-вече върху това да бъде добра майка на дъщеря си Леа. Смятам, че във всяка сериозна връзка, човек показва както най-хубавите си, така и най-лошите си черти. Такава е човешката природа. Това, че двама души са прекрасни като хора, не означава, че ще бъдат добра двойка. Мисля, че с Брадли сме големи късметлии за това, което сме изживели заедно. Животът без него за мен е като да стъпя на нова почва, да започна начисто“, сподели наскоро Шейк пред британския Vogue.

Ирина видимо умее да намира баланса между майчинството и работата, а и очевидно умее да се забавлява. Убедете се сами в следващото видео. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk) на

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР