Галя от „Каризма“ влиза в „Като две капки вода“

eva.bg 17 February 2020

Нежната половинка на популярния дует КариZма Галя и един от най-известните хип-хоп изпълнители в България – Йонислав Йотов-Тото, ще бъдат част от звездния кастинг на „Като две капки вода“.

“Предстоящото си участие в Като две капки водаприемам с неподправен трепет и вълнение като една много приятна изненада. Да влезеш в ролята на любими свои артисти и идоли е очарователно силен и трогателен момент за всеки от нас като изпълнител. От друга страна елементът на безкрайна забава, което прави предаването толкова популярно, ти дава свободата да се насладиш на едно невероятно шоу, в което сме заедно с куп колеги, професионалисти и страхотния екип на предаването – едно цяло съзвездие само по себе си. Ще се радвам да изживеем всичко това заедно!”, сподели Галя.

По време на осми сезон на уникалното шоу за преобразявания зрителите ще проследят преобразяванията на още една музикална звезда – Тото от група „СкандаУ“.

На 24 февруари Галя, Тото, Фики, DARA, Антоан и Георги ще влязат в обувките на първите образи заедно с останалите звезди в шоуто. Кои ще бъдат останалите участниците в „Като две капки вода“, които ще опитат вкуса на преобразяването, предстои да разберем.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР