FuckUp Nights? Не звучи ли неприлично?

09 February 2020

Идеята възниква по време на едно петъчно пийване на текила между петима приятели в Мексико Сити през 2012 г. След като се поотпуснали, започнали да споделят за провалите си. Било им писнало от истории за успех. Почувствали се освободени от споделянето и им се приискало да се съберат пак и да поканят още приятели. После техните приятели поканили свои. Сбирките се преместили в местен бар. Започнали да обявяват събитието в социалните медии. Идеята се пренесла и в други градове и страни.

FuckUp Nights се провежда в над 300 града по света и на над 26 езика всеки месец. Един от тези градове е и София. Да, за всички, които знаят английски, заглавието може да звучи неприлично, но смисълът е, че на тези срещи пред публика излизат едни хора, които разказват за неуспехи, фалити, кредити, прекратени договори и подобни неща, през които се е наложило да минат по пътя си към успеха.

Хората, които се включват, виждат смисъл в това да изслушат чуждите истории и опит и да стават по-внимателни за сигналите, които човек получава, че се движи в грешна посока, както и да гледат на провала по-леко и със съзнанието, че той може да е добро начало за следващ успех.

Следващото събиране у нас е на 11 февруари от 18.30 ч. в Националния студенски дом на площад "Народно събрание" 10. Повече за събитието на www.facebook.com/FUNSofia/videos/2236510703309810/

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР