Синди Крауфорд – неотразима на всяка възраст

eva.bg 01 February 2020

Снимка: Instagram

Малко преди да навърши 54 години, Синди Крауфорд е на корицата на списание Harper’s Bazaar Сингапур, показвайки отново защо „супермодел“ е титла, която не всяка красавица в индустрията заслужава.

С буйните си коси и неподражаема енергия, Синди позира на мотор и изглежда зашеметяващо, както през цялата й 30-годишна кариера.

Преди да навърши 50, Крауфорд бе обявила, че чувства, че е време да се оттегли. Тя обаче е орисана да бъде в светлината на прожекторите и вече няколко години по-късно изявите й продължават и тя пак се появява на престижни корици.

На въпроса как изглежда толкова добре, след като зад гърба си има цели три десетилетия опит като модел, Синди отговаря:

 „Просто се старая да е така. Тренирам, придържам се към правилното хранене и не пренебрегвам грижата за кожата. Но знаете ли какво? За да изглеждаш добре, трябва най-вече да си благодарен за това, което имаш и да правиш нещата, които те правят щастлив. Добрите отношения също се отразяват – приятелите, семейството, способността да даваш“, казва тя.

Синди е категорична, че майка й е най-голямото й вдъхновение и пример за подражание: „Тя е моят герой. Загубила е дете – малкия ми брат Джеф, който страдаше от левкемия. После е преминала през ужасен развод с баща ми. Но въпреки всичко тя е от онзи тип жени, които успяват все пак да видят най-доброто във всичко и у всички.“.

Днес пък дъщерята на Синди, Кая Гербер, може да се похвали с модел за подражание като майка си. Кая е едва на 18, а вече е един от най-успешните модели, дефилиращи за знаменити модни къщи.  „Често ме сравняват с мама, но за мен това е най-големият комплимент“, споделя Кая.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР