Този път Кейт избра Dolce & Gabbana

eva.bg 29 January 2020

Снимка: getty images

Докато всички все още обсъждат абдикацията на Меган и Хари от кралските задължения, през това време Кейт Мидълтън продължава да бъде примерна херцогиня с препълнен график.

Кейт посети детската болница в Лондон – Evelina London Children’s Hospital – която от миналата година е под патронажа й. Там херцогинята на Кеймбридж се зае с различни занимания с малките пациенти, като забавните задания бяха планирани от лондонската Национална портретна галерия, на която Кейт също е патрон.

За събитието Кейт избра тоалет от Dolce & Gabbana. За да запълни класическата си визия, Мидълтън я съчета с черни токчета от Gianvito Rossi и бижута Mappin & Webb. Този тоалет, както и сет бижута, Кейт носи не за пръв път. Както знаем, херцогинята винаги е била за разумното потребление в модата и често залага на дрехи и аксесоари, с които сме я виждали и преди.

Кейт никога и не е криела симпатиите си към по-масовите марки. Подобно на кралицата на Испания – Летисия Ортис – Мидълтън изглежда безупречно, без да прибягва до разхищение в модните си решения. 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР