Ирина Шейк: Да си самотна майка е трудно

eva.bg 28 January 2020

Снимка: Instagram

Ирина Шейк краси корицата на британския Vogue.

Моделът проговори пред модната библия за пръв път за раздялата си с Брадли Купър и за това как се е променил животът й след това.

Смятам, че във всяка сериозна връзка, човек показва както най-хубавите си, така и най-лошите си черти. Такава е човешката природа. Това, че двама души са прекрасни като хора, не означава, че ще бъдат добра двойка. Смятам, че с Брадли сме големи късметлии за това, което сме изживели заедно. Животът без него за мен е като да стъпя на нова почва, да започна начисто“, споделя Ирина.

Но сега тя посреща и някои трудности, тъй като от любовта им с Брадли се ражда дъщеря им Леа: „Трудно е да намериш баланса между това да си самотна майка и едновременно с това – работеща жена. Повярвайте ми, има дни, в които имам чувството, че всичко се разпада и не знам какво да правя“, откровена е Шейк.

А по отношение на разпадналите се връзки, тя споделя, че има опит в това да ги преживява и да продължава напред: „Имам много силен характер и определено знам какво искам. Някои мъже се плашат от това. А когато изрежа някого от живота си, го правя напълно и наистина прекратявам всякакви отношения с този човек. Може би затова някои хора ме смятат за студена. Но зад всичко това се крие мил човек, който понякога плаче по време на интервютата си“.

Брадли Купър и Ирина Шейк се разделиха миналото лято, след режисьорския дебют на Брадли във филма „Роди се звезда“. Тогава всички забелязаха химията между Купър и Лейди Гага на големия екран.

След като Брадли бе официално свободен, неминуемо започнаха спекулациите за това, че между него и Гага се случва нещо. По това време изтичаше всякаква информация към таблоидите, в която източници разкриваха, че Брадли е бил дистанциран емоционално от Ирина през цялото време, докато текат снимките на филма. Двамата са се опитали да спасят отношенията си, но всичко се е променило и това е бил естественият край на тяхната приказка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР