Ето как се пътува до червения килим

В тази поза започна вечерта на SAG Awards за Дженифър Анистън, защото звездите са готови на всичко в името на роклята

eva.bg 21 January 2020

Снимка: Instagram

Дженифър Анистън показа в каква поза е пътувала снощи до Shrine Auditorium в Лос Анджелис, където бяха раздадени наградите на Гилдията на актьорите и тя бе една от звездите, които си тръгнаха със статуетка.

Причината да е полегнала по този начин в автомобила е, за да не се измачка прекрасната бяла рокля на Dior, с която мина по червения килим и която обра овациите на всички модни критици.

„За да няма гънки. По-трудно е, отколкото изглежда!“ написа Анистън под снимката, която сподели в профила си в Инстаграм.

Е, усилията й се отплатиха, тя бе звездата на вечерта, защото освен че впечатли с дефилето си по червения килим, спечели статуетка за „The Morning Show” и попадна в заглавията на медии от цял свят покрай документираната от фотографи срещата зад кулисите с Брад Пит. Сега всички спекулират има ли някакъв шанс двамата бивши съпрузи да се съберат и да зарадват почитателите си с един достоен за приказка финал. Но за този край ще трябва да почакаме.

А как завърши вечерта на Анистън? Това актрисата показа с друга снимка в Инстаграм. На нея така пазената от измачкване рокля, вече е съблечена и хвърлена на ръба на ръба на ваната, редом до събутите високи токове. „А night I will never forget“, както заяви актрисата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР