5 трика за добро парти

Прекалено официалният стил може да съсипе партито за приятели. Но малките детайли ще освежат атмосферата и ще предизвикат добро настроение.

18 January 2020

Следващите 5 стъпки ще ви помогнат да организирате парти, което хората ще запомнят.

Стъпка 1: Подгответе предварително всички уреди за бутилките.

Никак не е приятно, докато посрещате гостите, да се суетите с въпроса: къде са тирбушонът, отварачката или сетът за приготвяне на коктейли. Сложете ги на масата предварително, за да са ви незабавно под ръка. Ако сервирате вино, може да си приготвите и стоперите, ако бутилките не бъдат изпити. Така ще можете да съхраните аромата на виното.

Стъпка 2: Винаги имайте под ръка снаксове.

Закуските са от съществено значение за всяко парти, независимо дали са на масата преди или след вечеря. Не се придържайте към скучните стари купи за вашето парти: изберете по-атрактивни аксесоари, които ще привлекат вниманието с дизайна си.

Стъпка 3: Не забравяйте леда и ледените алтернативи.

Никой не иска хладка напитка на парти! Уверете се, че имате изобилие от лед. Ако сервирате по-хубави напитки, инвестирайте в охлаждащи метални „камъни“, които ще запазят всичко студено, без да се разреждат питиетата.

Стъпка 4: Планирайте специално меню за вечеря.

Най-важният елемент на вечерята е самата вечеря! Планирайте специално меню, което показва на гостите колко мисли, усилия и време влагате за една добра вечер. Трябва да има опции за всеки вкус, така че не забравяйте да разберете дали някой от гостите е вегетарианец или има алергии.

Стъпка 5: Не забравяйте декора

Декорът е важен елемент на всяко парти! Понякога дори само покривката за масата или подложките за сервиране могат да дадат стил или тематика на празненството. Изберете внимателно специалното осветление – дали свещи или светещи гирлянди – това ще направи всичко по-различно.

Повече свежи идеи може да откриете на Animi Causa.

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР