Графикът на Меган Маркъл вече е препълнен

eva.bg 16 January 2020

Снимка: Justice for girls

Докато принц Хари все още е във Великобритания, съпругата му Меган Маркъл има ангажимент след ангажимент в Канада.

Хари се приготвя за първата си официална изява след като с Меган внезапно се оттеглиха от британската кралска фамилия. През това време Маркъл се отдаде на благотворителната си дейност.

Първо херцогинята на Съсекс посети организацията „Downtown Eastside“ във Ванкувър, подпомагаща хора в затруднение. Кейт Гибсън, директор на организацията, сподели, че е получила неочакван имейл от Меган, в който тя проявява интерес да се запознае с тяхната дейност.

По-късно в същия ден Меган се отправи към следващ ангажимент. Тя се запозна с жените, стоящи зад феминистката организация „Justice for Girls“, която се занимава освен с проблемите, засягащи жените, така и с казуса с климатичните промени.

Припомняме, че съвсем скоро британското издание на вестник „Таймс“ разкри, че Меган вече е подписала договор с многомилиардната кинокомпания „Дисни“ и ще озвучава филми зад кадър. Личи си, че тя вече работи активно за финансовата независимост, която с Хари искат да постигнат от кралската фамилия. В Бъкингамския дворец тепърва ще се преговаря какъв ще бъде статутът на семейство Съсекс и дали ще запазят титлите си, или оттеглянето им ще бъде пълно. Хари и Меган бяха категорични, че ще продължават да подкрепят кралицата, ще изпълняват ангажиментите си към нея, както и към патронажите си. Но може това да се окаже невъзможно, предвид обстоятелствата.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР