Лидия Инджова е бременна

В началото на пролетта стартира и новият български сериал с нейно участие - "Съни бийч".

eva.bg 15 January 2020

Снимка: личен архив

Актрисата  Лидия Инджова е играла роли на бременни жени цели четири пъти, последният – в суперуспешния сериал на Нова телевизия и Dream Team Productions „Дяволското гърло”, където се превъплъти в ролята на бременната полицайка Донка, спечелила й сериозна фенска маса.

Вече можем да съобщим новината, която Лидия с изключителната си дискретност успя да запази в тайна от медиите чак досега - самата тя очаква своето първо дете. Първият й коментар по темата е с чувство за хумор и е свързан именно с пребогатия й опит с бременни героини: "Странно е, че сега не мога вечер просто да си сваля корема".

Лидия е бременна в осмия месец, а веднага, когато става възможно да разбере пола на бебето, иска да й го кажат.  Оказва се, че двамата с приятеля й Филип ще имат син.

Актрисата сподели пред EVA, че се чувства прекрасно и че с Филип са много щастливи от това, което им се случва. Двамата са заедно от около 7 години и живеят в Брюксел, а самият той е роден в Люксембург (откъдето е баща му, майка му пък е португалка).

Съвсем скоро – в началото на пролетта - ще имаме радостта да гледаме Лидия в компанията на Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева в новия романтично-комедиен сериал „Съни бийч”, продукция на btv и „Междинна станция” (продуцентската компания на Иван Христов и Андрей Арнаудов). Действието, ясно е, се развива в пределите на емблематичния курортен комплекс „Слънчев бряг”, известен с горещите си летни партита, ваканционните стълпотворения, а често и със скандални събития от всякакъв вид. Сериалът разкрива някои тайни и лъжи за туристическия бизнес, но и забавлява с чувство за хумор, както и с личните истории на героите, преживяванията и любовите им.  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР