Ан Хатауей в пълния си блясък!

eva.bg 13 January 2020

Снимка: getty images

Само седмици след раждането на втората си рожба, Ан Хатауей е готова за червените килими.

Актрисата прикова погледите към себе си на наградите Critic’s Choice със златната си рокля Versace с V-образно деколте. Ан наистина изглежда страхотно и с усмивка подчертава все още издаденото си коремче от скорошната бременност.

Новината, че второто й дете е дошло на бял свят, не бе съобщена от самата Ан, а папараци уловиха нея и съпруга й на разходка с бебето в Кънектикът. До момента полът и името на детето не са ясни.

На бляскавото събитие Хатауей бе придружена от съпруга си Адам Шулман. Той бе до нея през цялата вечер, освен когато актрисата излезе на сцената за да връчи награда на свой колега.

Когато Хатауей разкри, че е чака второ дете, сподели и малко за трудното си забременяване: „Искам да кажа на всички жени, които имат проблеми със зачеването, че пътят и към двете ми бременности не беше съвсем гладък. Изпращам ви много любов! “, написа тогава тя.

Актрисата неведнъж е споделяла, че майчинството я е научило на търпение и спокойствие: „Истината е, че преди да родя сина си, чувствах необходимостта от това графикът ми са бъде напълно оползотворен. Ако не работех, се чувствах сякаш бездействам и си губя времето. Да имам дете ме научи, че понякога човек се нуждае от пауза. Затова се старая всяка година да си я давам и да отказвам работа“, каза Ан преди време пред списание Shape.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР