Тази кралска сватба ще избяга от традицията

Принцеса Беатрис ще се омъжи за Едуардо Мапели Моци, но при затворени за медиите врати, бягайки от всякаква публичност...

eva.bg 08 January 2020

Снимка: Instagram

Когато в британската кралска фамилия има сватба, това обикновено се превръща в едно от главните събития за годината.

След като принцеса Юджийн се омъжи през октомври 2018 г., през септември 2019 г. се сгоди нейната сестра – принцеса Беатрис. Избраникът на сърцето на Беатрис е Едуардо Мапели Моци – италианец, занимаващ се с недвижими имоти.

Оказва се обаче, че двамата ще избягат от протокола и сватбата им няма да бъде публична. Нито един канал няма да излъчи церемонията на живо, както винаги се е случвало, а на мястото няма да има достъп която и да било медия.

За момента Бъкингамският дворец крие всички важни подробности около събитието. Дори датата все още се пази в тайна. Вътрешни източници обаче споделят, че Беатрис все пак ще отиде до олтара в параклиса в замъка Уиндзор, където се венча сестра й, както и където Меган Маркъл и принц Хари си казаха „да“. Те издават още, че това ще се случи през пролетта и всички гости вече са уведомени.

Смята се, че цялата тайнственост около сватбата на принцеса Беатрис се дължи на всичките скандали около баща й принц Андрю. Той се отказа от своите кралски задължения през ноември, 2019 г.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР