Техни малки чаровни височества

eva.bg 27 December 2019

Снимка: guiliver/getty images

Кратката коледна равносметка относно британското кралско семейство е, че този път Кейт, Меган, роклите им и принцовете им не са в центъра на медийното внимание.

За разлика от последните Коледи, когато всички обсъждаха в какво са облечени херцогините, как се държат една с друга, какви са отношенията между братята Уилям и Хари, сега жълтите и модни новини са на заден план. Защото на преден, нарочно или не, се оказаха техни очарователни малки височества – принцеса Шарлот, принц Джордж и бебе Арчи.

Малко преди Рождество Христово кралското семейство показа, как шестгодишният Джордж, заедно с баща си Уилям и дядо си Чарлз правят коледен пудинг. И както може да предположите, звезда във фотосесията се оказа Джордж, естествено.

След това, навръх Коледа, кралското семейство бе в Сандрингам за традиционната коледна служба и за първи път пред фотографите и стотиците хора, чакащи да зърнат кралските особи, застанаха принц Джордж и сестра му - принцеса Шарлот. Този път всички бяха запленени от Шарлот и опита й „тайно“ да имитира поклона на майка си Кейт пред кралица Елизабет II.

Що се отнася до Хари и Меган, те избягаха чак в Канада от кралската коледна суматоха, но пак успяха да влязат в новините и сърцата на почитателите на короната, пускайки своята коледна картичка. А на нея на преден план бе очарователният Арчи, който досега са показвали само няколко пъти на публични места.

Вижте техни малки чаровни височества в галерията ни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР