Празничният дух дойде и в Сандрингам!

eva.bg 25 December 2019

Снимка: Getty Images

Всяка година британската кралска фамилия празнува Коледа в Сандрингам, графство Норфолк. Всички се събират в имението на кралица Елизабет II, за да споделят големите семейни празници.

На традиционната църковна служба навръх Коледа, както обикновено, кралската фамилия бе посрещната сърцато от стотици британци, които чакаха с нетърпение да видят кралските особи и да разменят с тях мили коледни пожелания и усмивки.

Кралица Елизабет II не бе придружена от 98-годишния си съпруг принц Филип, тъй като той беше изписан от болница в Лондон вчера, поради здравословно неразположение и засега му се препоръчва да си почива. Елизабет бе облечена от глава до пети в червено, в тон с коледното настроение. В празничния ден дойдоха още принц Уилям и Кейт Мидълтън с децата си Шарлот и Джордж, принц Чарлз със съпругата си Камила, принцеса Ан и принцеса Юджийн.

Тази година Меган Маркъл и принц Хари не присъстваха на службата, а избраха да прекарат големите празници в Канада, при майката на Меган – Дория. Те бяха предупредили още преди месеци, че планират да се възползват от празниците, за да си починат от проблемите си с британската преса. Това е първата Коледа на седеммесечния Арчи и фактът, че семейство Съсекс отново си позволи да избяга от традициите, предизвика още неодобрение на острова.

Вижте как в Сандрингам посрещнаха Коледа в галерията


Малко преди службата в официалния Instagram профил на херцозите на Кеймбридж бе отправено коледно поздравление към всички техни последователи. Трогателната снимка, която бе качена в профила, бе направена от Кейт.

В един от официалните акаунти в Twitter на кралската фамилия бе споделена и празничната картичка на Меган и Хари с бебето Арчи.   

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР