Укротяване на опърничавата... коса!

Със серията на John Freida – Frizz Ease – можем да постигнем къдриците на мечтите си...

eva.bg 11 January 2020

Ах, тези красиви къдрици! Да бъдещ жена с непокорна къдрава коса е неповторим чар, с който немного дами могат да се похвалят.

Но тези „жизнерадостни“ къдрици могат да се превърнат в истински кошмар за притежателките им – повярвайте, те го признават сами. Малко от тях се събуждат с перфектно изглеждаща коса. Главната причина за това е трудното откриване на подходящите продукти, съумяващи да се справят с непокорните къдрици. Както е известно, къдравата коса е по-суха, има нужда от повече хидратация, трудно се разресва и привежда във вид.

Моника Христова и Кристина Христова са две сестри, които все още са в търсене на техники и продукти за укротяване на опърничавата си коса и споделиха с нас някои неща по темата:

Кристина Христова: Sales Executive - Climbing Walls – Walltopia

Как укротяваш косата си?

Кристина: Трудно! Приятелите ми смятат, че никога не съм използвала гребен.

Колко продукта използваш, за да има косата ти този „yay“ефект?

Кристина: Благодарение на гена ми, косата ми винаги привлича погледи, но иначе използвам много продукти, за да я поддържам. Продуктите са стандартни от шампоан, през маска, хидратиращи продукти, масла, включително и гребен.

Колко време отделяш ежедневно в грижа за косата си?

Кристина: Отне ми доста години, за да си изградя успешна техника относно ежедневната ми грижа и днес отделям все по-малко време. Когато е мокра нанасям няколко различни масла, които я укротяват с лекота за няколко дни (ако имам късмет!).

Вярваш ли, че има продукти, с които, с един замах ще успяваш да стилизираш косата си вместо да използваш множество такива?

Кристина: До момента не съм попадала на такива, но съм любопитна да ги тествам.

Моника Христова – студент

Колко време ти отнема , за да стилизираш косата си?

Моника: Моята коса, за разлика от тази на сестра ми, се заплита доста, въпреки че е на по-едри къдрици. Пада по-тежко и расте много по-дълга. Но аз не харесвам дълги коси. Реша се дълго, разплитам къдриците си и после с подходящи продукти третирам буквално всеки кичур от косата си. Отнема ми доста време.

Какви са продуктите, които използваш в ежедневната си грижа?

Моника: Шампоани, масла, балсами и всичко това, за да мога да я разреша. На финала я укротявам със стилизиращи продукти от типа на пяна за коса, гел и масло за къдрици. Косата ми е доста здрава и честно казано не я хидратирам вманиачено.

Попадала ли си на продукти, от които си много доволна?

Моника: Има такива, да, но някак си се надявам на тоалетката ми да има два-три продукта, които да ми помагат, а не 20 – 30... Уморително е!

Сигурни сме, че ще предизвикаме усмивки по лицата не само на Моника и Кристина, а и по лицата на всички къдрави хубавици, като им кажем, че има решение за ежедневните им мъки. Експертите от John Frieda имат над 30-годишен опит в грижата за коса, изучавайки специфичните нужди на различните й типове. Със специалната серия Frizz Ease, John Frieda се превърна в първата марка за грижа за косата, която насочва усилията си специално към къдриците.

Серията съдържа шампоан, балсам, маска и стилизиращите крем и спрей. Така на тоалетката стоят само двата доразксрасяващи продукта, които ще ви подарят къдриците на мечтите ви, а в ежедневната си грижа под душа ще използвате подходящата козметика, даваща на „капризните“ къдрици всичко, от което се нуждаят. Всичко започва с ежедневните навици:

Още с първата стъпка – шампоанът – косата ви е преродена, хидратирана и полирана. Естествените къдрици се превръщат в блестящи, стилизирани спирали. Тъй като къдравата коса е по-суха, това прави използването на балсам и маска задължително. Маската от Frizz Ease серията е обогатена с абисиново масло. То е съвършен помощник на къдравите коси и успява да ги подхрани и омекоти, без да ги утежнява.

А стилизирането става толкова лесно и бързо с крем за целта от тази серия. Съвсем малко количество е необходимо, за да можете да приведете в ред къдриците си. Това е възможно благодарение на специалната технология FlexStyle, която задържа оформените къдрици през целия ден! (Да, наистина през целия ден!)

Позволете на къдриците си да бъдат в най-добрата си форма!

За повече информация последвайте John Freida във Facebook.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР