Игри на стила

Готови ли сте да празнувате? Горещата модна платформа ANSWEAR влиза в ролята на вашия стилист!

eva.bg 21 December 2019

Не е нужно много, за да направим един ден специален или една вечер незабравима. А в празничния декември не липсват поводи, за да разчупваме рутините. Сега с удоволствие обновяваме гардероба, съчетаваме различни артикули в търсене на перфектните празнични визии, а аксесоарите дочакаха своя звезден миг.

Празничните дестинации са много, а всяка натура има своите предпочитания. Ако някои обичат шумните бляскави партита, други чакат с нетърпение да оставят ума си да почине в спокойствието на дома сред любимите хора. Трети пък си падат по екстремните преживявания, живописни природни гледки и разходките. Затова понятието „празничен тоалет“ има много, много значения.

Откакто стъпи официално на българския пазар миналия декември, горещата модна платформа ANSWEAR.BG успява да задоволи всеки вкус, отваряйки ни вратите към над 300 световноизвестни марки. Независимо какво ще правите по празниците, подходящият гардероб е нещо задължително за доброто преживяване. А колкото до стила, той е добре дошъл навсякъде, нали? Ето какви визии подбрахме за три различни празнични дестинации.

Звездата на партито

Онези екстровертни дами, които обичат да са в пълния си блясък на коледните партита, ще се влюбят в тази дантелена рокля от Guess Jeans. Знаете, че черното е винаги на мода, а дантелата е достатъчно внушителна, за да се откроите с разкоша й. Тази монохромна визия ви позволява да заложите на по-цветни обувки и чанта.

В уюта на дома

Кой е казал, че у дома не може празникът да бъде специален? В обкръжението на най-близките ни хора чуваме любимия си смях. Там можем да заложим на нещо удобно, но не по-малко стилно, с което хем ще бъдем елегантни, хем ще се чувстваме комфортно през цялата вечер. Спираме се на този минималистичен гащеризон от Mango в черно и бяло. За да направим тоалета си по-специален, залагаме на висящи обеци. Мокасините пък са перфектните удобни обувки, с които няма да нарушим елегантността на визията си.

Празници в планината

Ако караме празничните дни в планината, трябва да се погрижим да се облечем топло и удобно, защото в противен случай вечерните декемврийски разходки няма да бъдат никак забавни. Дългото яке с качулка е задължителен елемент. Избираме това на Diesel, което има металически ефект – една от най-любимите тенденции в момента. Не забравяме и за планинските обувки. Този модел от The North Face има специална изолационна система PrimaLoft®, която осигурява най-доброто задържане на топлина и водоустойчивост. И слънчевите очила задължително попадат в багажа, защото в планината също трябва да се пазим добре от слънцето.

Готови ли сте да празнувате?

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР