Красива празнична прическа - мисията възможна!

С Frizz Ease Weightless Wonder от John Freida можете да бъдете съвършени през цялата вечер...

eva.bg 20 December 2019

Снимка: Instagram

По време на най-бляскавия месец – декември – е пълно с коледни партита, специални срещи, а нека не забравяме и дългоочакваната новогодишна нощ! През цялото време искаме да изглеждаме съвършено, за да може после с гордост да показваме красивите снимки, които ще ни напомнят за скъпи спомени.

Косата е безценен елемент от красивата празнична визия. Прическата ви трябва да изглежда страхотно, за да може и вие да се чувствате така. Коафьорите съветват да заложим на по-семпли визии, за да може са се чувстваме комфортно през цялата вечер. Косата не трябва да се усеща тежка, нито по нея да има твърде много аксесоари, за да се движим свободно, да танцуваме и да се забавляваме. Освен това не е приятно да хабим часове от времето си в приготовления. Ето някои от основните трендове в празничните прически тази година, на които се спират най-стилните дами, които ценят високо времето си.

Висок кок

Знаете, че новото е добре забравено старо! Класическият елегантен кок винаги е на мода, понякога разчупван от красив шал. Ако харесвате по-софистицираните визии, това е тъкмо за вас.

Свободни къдрици

Пуснатата на свободни къдрици коса е чудесен избор за празничната вечер. Такива свободни вълни се правят лесно, а подобен ефект можете да постигнете и само с начупване на косата, докато е още влажна. На този тип визия се спират повечето супермодели, но нека кажем, че тя отива най-много на жени с по-права или чуплива коса.

Ефектна плитка

В зависимост от сръчността на ръцете ви, можете наистина бързо да приберете косата си в ефектна плитка. Сплетената коса винаги изглежда красиво, защото изпъкват всичките й нюанси – кичури, по-светлите тонове...

А сега да си дойдем на думата! Истината е, че за да постигнем перфектната празнична прическа, каквато и да е тя, се нуждаем от перфектните продукти, които не просто да я овладеят, а да се справят с несъвършенствата, от които тя страда.

Експертите от John Frieda създадоха серията Frizz Ease Weightless Wonder, подсилена с алое вера, която незабавно укротява косата, дори и най-фината такава, за да се получи нежна и пригладена прическа, която издържа. След този ефект, вие бихте могли да постигнете каквото пожелаете с косата си.

Серията включва шампоан, балсам и изглаждащ крем и този арсенал ще накара косата ви да бъде лека като перце!

Да, това важи дори и за къдравите дами, които обикновено страдат от бързо омазняваща се и сплескана коса, както и за онези жени, които се борят с наелектризирана и непокорна коса и с нарушена структура на косъма. Продуктите от серията ще накарат гривата ви да заблести, а какво по-важно за красивата прическа от блясъка!

Започнете с шампоана, който е обогатен от високотехнологична формула, заглаждаща косъма отвън и отвътре. Балсамът подсилва този ефект. Формулата съдържа полилоли, а те предотвратяват навлизането на влага в косъма и подсилват структурата му, а вълшебната съставка - алое вера – поправя множеството увреждания, от които страда косата. Чрез него набавяме за гривата си витамини А, В, С и Е.

За перфектен завършек нанесете ултралекия изглаждащ крем равномерно по косата, избягвайки корените. Косата бива хидратирана и подхранена. След това можете да стилизирате прическата си така, както желаете. Voilà!

За повече информация последвайте John Freida във Facebook.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР