Познайте кое е това замечтано дете

eva.bg 13 December 2019

Снимка: Instagram

Откакто Дженифър Анистън се присъедини към Instagram платформата (и я срина още в първия ден с 11 милиона последователи за 24 часа!), актрисата не спира да подарява усмивки и там, освен на екрана.

Джен редовно споделя стари снимки, правейки ни част от свои скъпи спомени. Сега тя качи своя детска снимка, на която е на не повече от три годинки. „Сигурна съм, че тук си мечтая за сняг!“, написа Анистън.

Актрисата завършва годината подобаващо – в последните месеци тя се включва в много и различни проекти, а последното й начинание дори й спечели номинация за Златен глобус. Става дума за сериала „The Morning Show“ на Apple TV+, в който Дженифър си партнира с Рийз Уидърспун.

Сериалът получи номинация за най-добра телевизионна драма, а Анистън и Уидърспун имаха честта да бъдат номинирани в категорията за най-добра женска роля. Това са първите номинации за Apple TV+ на Златните глобуси.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Но това съвсем не е всичко, с което в момента Дженифър Анистън се занимава активно. Припомняме, че сега актьорите от култовия сериал „Приятели“ водят преговори с NBC за специално издание на сериала, което ще даде на верните фенове желаното продължение на историята, 25 години по-късно.

В 50-годишната Анистън все още живее онова малко момиченце, което може да мечтае за прекрасни неща. Вижте какво сподели актрисата в последното си интервю тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР