Равносметките на Дженифър Анистън за изминалата година

„Тази година научих, че мога всичко!“, казва актрисата

eva.bg 11 December 2019

Снимка: getty images

Краят на годината е тук и обикновено сега много хора правят равносметките си за изминалите 12 месеца. Дженифър Анистън е една от тях и актрисата реши да ги сподели пред списание People, което я обяви за една от личностите на годината.

Красейки корицата на новия брой на списанието, Анистън казва: „Тази година научих, че мога всичко. Сега мога само да се вълнувам от неизвестното“.

Дженифър отново говори открито и за любовта, както и какво е научила от нея до този момент. Въпреки двата си провалени брака (този с Брад Пит, приключил през 2005 г., и този с Джъстин Теру, който се разпадна през 2017 г.), актрисата все още е отворена за любовта, както е казвала и преди:

Любовта е нещо фантастично! Тя е красива. Смятам, че човек може най-добре да опознае себе си, когато допусне да бъде уязвим. А в любовта ние сме уязвими“, казва Джен, като продълъжава:

Дори, когато всичко е толкова страшно в любовта, дори когато боли – всичко това си струва! Съчувствам на хора, които допускат разбитото им сърце да бъде затворено завинаги и не позволяват на любовта да дойде при тях отново. Това са пропуснати възможности. Аз съм обичала много хора. Обичам и факта, че въпреки несъвършенствата в тези любови, те все пак са красиви. Нямаше да съм човека, който съм сега, ако не бях изживяла всяка от тях, ако не бях обичала“, категорична е Анистън.

И както подобава за всяка една добра равносметка, в нея се избистрят най-важните неща. За Дженифър това са приятелите:

„Приятелите ми са хората, които ме карат да бъда истинска, да бъда себе си. Аз правя за тях същото. Това е най-прекрасната „размяна“.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР