Бъдете неотразими

Вдъхновение от Chanel

eva.bg 30 December 2019

Колекцията на Chanel за Pre-Fall сезона бе бляскава, а точно от това имаме нужда в празничния месец! Нея можете да видите тук, но нека се съсредоточим върху грима, който видяхме от подиума на ревюто, провело се в Grand Palais.

Традиционно образите на моделите са дело на Лучия Пика - креативен директор за грим и цветове от Chanel. За ревюто тя приготви идеите за три вълшебни визии, съдържащи онези детайли, които ще ви направят оригинални и внушителни в новогодишната нощ (и не само!). Ето ги и тях:

Кристален блясък

Тази визия е лесна за постигане и е подходяща за онези дами, които не обичат тежкия грим.

Достатъчно е само да изравните тена на кожата си с фон дьо тен, да подчертаете скулите с много малко руж и да си сложите прозрачен гланц за устни. Ключовият акцент тук са малките камъчета, приличащи на миниатюрни кристали, които са залепени във вътрешния ъгъл на очите.

Този детайл ще привлече вниманието към очите ви и ще избегне необходимостта от нанасянето на тежки сенки. Ако пък решите, че тази визия ви е омръзнала, винаги можете да отстраните камъчетата мигновено.

Сребърни сенки

Какво по-празнично от сребърния пигмент?

Всички дами, които обичат да подчертават очите си със, трябва да опитат тази опция за разкрасяване. Сребърните сенки стоят невероятно красиво, особено в комбинация със сребърни бижута.

Ако имате несигурна ръка, заложете на по-кремав оттенък, с който малките грешки при нанасянето няма да бъдат драматични.

Нека е червено!

Червеното червило е класика, която никога няма да се превърне в демоде. Лучия Пика обожава нюансите на червеното, затова винаги визии с яркочервени устни присъстват в ревютата на Chanel.

Това дефиле не направи изключение. Но този път, вместо на стилните матови текстури, Лучия заложи на великолепен яркочервен гланц за устни.

Както знаете, изразителен цвят като червеното изключва други ярки акценти в грима, затова дори да сте само с червено червило и нищо върху очите, ще изглеждате страхотно.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР