Тежка ли е короната, Кейт

eva.bg 12 December 2019

Снимка: getty images/guliver

След като принц Хари и съпругата му Меган Маркъл решиха да си подарят едномесечна почивка отвъд Океана покрай декемврийската суматоха и коледни празници, на Кейт и Уилям се паднаа честта да поемат кралските ангажименти в този натоварен откъм приеми и публични изяви сезон.

На двамата очевидно не им пречи да се изявяват като патрони на благотворителни каузи и фондации, да посрещат политици и VIP личности на приеми в Бъкингамския дворец, да са в центъра на празничните кралски изяви и ангажименти на Короната. Дори да не им е лесно, със сигурност не си личи. Не и съдейки по широките им усмивки.

Снощи Кейт Мидълтън и принц Уилям посрещаха гости на ежегодния прием за дипломати в Бъкингамския дворец, на който присъстваха около 1000 гости. Това е едно от най-важните декемврийски събития в натоварения календар на кралската фамилия.

За целта Кейт се бе постарала да блесне с впечатляваща рокля на Alexander McQueen, но всички погледи бяха насочени към тиарата на главата й. За приема тя можеше да избира между едни от най-красивите и емблематични за британската монархия диадеми и тиари, но Кейт се спря точно на тази, носеща името Cambridge Lover's Knot. Приживе и принцеса Даяна е носила това безценно бижу. Вижте снимки в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР