Меган и Хари няма да празнуват Коледа с кралицата

Меган Маркъл и принц Хари отново се самоизключиха от семейните традиции...

eva.bg 13 November 2019

Снимка: getty images

По традиция британското кралско семейство празнува всяка Коледа заедно с кралица Елизабет II в имението й в Сандрингам, намиращо се на 18 километра от Лондон. Там на 25 декември всички заедно отиват и на ежегодната сутрешна служба в църквата „Св. Мария Магдалена“. Тази година обаче в Сандрингам кралското семейство ще празнува в по-ограничен състав.

Меган Маркъл и принц Хари отново решиха да се самоизключат от семейните традиции. Те ще празнуват големия празник отделно от кралското семейство, по всяка вероятност дори няма да са във Великобритания. Вътрешен източник разкрива, че двойката е предупредила кралица Елизабет II, че няма да бъдат с нея тогава и първата Коледа на сина им Арчи ще бъде извън Сандрингам.

Меган и Хари щели да останат в дома си – Фрогмор котидж, Уиндзор – или пък ще отпътуват за Щатите, за да празнуват с майката на Меган – Дория Рагланд.

Източниците твърдят, че кралската двойка е имала много тежка година, поради което сега искат да се възползват от светлите празници, за да си починат от всичко това, да възстановят емоционалния си баланс и да обмислят сериозно какви ще са плановете им за бъдещето, тоест - доколко ще са свързани с британската монархия и кралските задължения.

Съвсем скоро херцогинята и херцогът на Съсекс ще отпътуват за Калифорния, където ще останат за Деня на благодарността. Двамата са решили да споделят и този празник с Дория.

След това тяхно решение не закъсняха и спекулациите, че двамата обмислят да направят Калифорния свой втори дом, където да прекарват повече време, за да са далеч от британските таблоиди и скандали. Според приближени Меган и Хари искат да видят как ще се чувстват там и да преценят дали така не е по-добре.

Херцозите отдавна се движат като свободна единица в кралското семейство, с което често си навличат гнева на хората. От цялата потайност около раждането на Арчи и отказа на Меган да излезе пред фотографите с него, до изолирането на кръщенето на бебето и оскъдната информация за голямото събитие. Двамата с Хари не крият, както се видя в интервютата им за ITV, че умишлено стоят настрана и са предпазливи към личното си пространство: Меган е изправена пред безмилостна пропаганда, твърди принц Хари. Маркъл пък не скри емоциите си и откровено сподели: „Трудно е. Не мисля, че някой би могъл да разбере колко е трудно! Самата аз нямах представа... Не, че съм си мислела, че ще бъде лесно, напротив. Но смятах, че поне ще бъде честно. Знаете ли колко малко хора ме попитаха как всъщност се чувствам, дали съм добре!? И точно това доведе до голямото ми разочарование. Казах на Хари, че не искам просто да оцелявам. Не това е основната цел на живота ни и не го приемам.“

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР