Осмелете се да блестите

Прекрасната Диляна Попова – отговаря на няколко въпроса относно красотата, увереността и грижата за косата

eva.bg 16 December 2019

Диляна Попова

Всички знаем какво е обаянието на онези жени, които само с влизането си в стаята привличат всички погледи към себе си. Увереността у такива жени се дължи на много фактори, но самите те издават, че магията е в малките неща. Косата е сред най-ценните аксесоари на жената. Простичкото усещане за това, че косата ти блести, че изглежда страхотно, че е като коприна на допир – всичко това може да ни дари със самочувствието и онова невероятно излъчване на уверените красиви жени. Затова трябва да полагаме правилните грижи за този скъпоценен аксесоар, с който разполагаме.

Безспорно една от най-красивите българки – прекрасната Диляна Попова – отговаря на няколко въпроса относно красотата, увереността и грижата за косата.

Кой е най-добрият бюти съвет, в който сте се вслушвали?

Диляна: Един приятел ми каза преди време, че от баба си е научил сутрин като стане да измие лицето си 12 пъти с много студена вода. Откакто ми каза за това, го правя и аз всяка сутрин, като добавям лек масаж на лицето, а после нанасям крем.

Красивата коса винаги е въпрос на грижи. Вие какви полагате за вашата?

Диляна: Правя си маски за коса, обикновено в неделя, ползвам масла и почти не използвам сешоар.

Къса или дълга коса?

Диляна: Средна.

Блондинка или брюнетка?

Диляна: Блондинка с бретон!

Къдрава или права коса?

Диляна: Небрежна и чуплива, ако може!

Освен златните бабини съвети, към които прибягва Диляна, тя се доверява и на експертната грижа, която продуктите на Kérastasе могат да й предложат, защото не прави компромиси със силата и красотата на косата си. Още от далечната 1964 г. марката Kérastasе създава луксозната грижа за косата, а сега, 55 години по-късно, представя K WATER – продукт, предназначен ексклузивно за употреба във фризьорските салони, който ще ви осигури онзи магнетичен, естествен блясък, с който да засияете (а и да спрете да се страхувате от сешоара!).

Тук срещаме изцяло нов подход в грижата за косата. След години проучвания, лабораториите на L’Oréal създават иновативна ламеларна грижа, за да се роди K WATER. Kérastase е първата марка от групата на L'Oréal, която представя тазииновативна технология във фризьорските салони през 2019 година.

Продуктът съдържа уникална комбинация от свръхлеки молекули за грижа. Те незабавно се активират при контакт с микрокапчици вода върху косата и се превръщат в ултрафин ламеларен филм, за да направят косата гладка и мека, като подсилят естествения й блясък само за няколко секунди. Резултатите са безупречна гладка повърхност и красива коса, която отразява светлината и блести както никога досега. Оформянето със сешоар е много по-лесно и не изисква дълго време или високи температури, което обикновено е основна причина за изтощаването на косата. С всяко движение ще оставяте след себе си само... блясък!

А ето и най-хубавото – всеки тип коса получава онова, от което се нуждае. Специалните съставки за грижа в K Water се насочват към зоните, които имат нужда от подхранване, a косата остава лека, без допълнително утежняване. Всичко това се случва за секунди във фризьорския салон. Дори по-деликатните коси се преобразяват. Ако пък гривата ви има нужда от по-силно подхранване, то съставките започват да действат по-интензивно. С тази вълшебна технология резултатите са перфектни всеки път, а възможностите за каквито и да било грешки са премахнати.

Просто се осмелете да блестите!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР