Фантастичната седморка

Купете перфектните подаръци за минути

eva.bg 10 December 2019

Приземихме се на пръсти в декември и сме готови да изтанцуваме всичките му партита, да облечем най-празничните си рокли и да не забравяме нито за миг, че ни се случва най-приказният месец в календара. Пуснахме си Jingle Bells”, забъркваме си горещо какао и се настанявяме удобно. И нека ловът на съкровища да започне сега!

Като истински специалисти в търсенето на стилни подаръци в последния момент, вече знаем къде да търсим. И с един клик се озоваваме във Fashion Days. Останалото е история за находки и седем горещи попадения, които заслужават да попаднат под елхата на някой, който много е слушал.

 

Блейзърът Liu Jo блести с любезното съдействие на милион пайети. И превръща дори любимото черно поло и най-класическия тъмен деним в идеална партия за следващото излизане за по коктейл. Всъщност това е дрехата, в която спокойно може да посрещнем и Нова година, и новата си любов. Затова сериозно се замисляме дали, след като го опаковаме, да не му сложим картичка със собственото си име.

Чантата Michael Kors е толкова УАУ, че можем спокойно да я поднесем и без специална опаковка. Само с грамадна панделка и надпис: „Внимание, опасно красива!“. Това минибижу прелива без усилие в десетки идеи за аутфит комбинации и улеснява сериозно живота на всяка забързана градска принцеса. Подарък, с който определено се целим право в сърцето.

Тези вълшебства от Ted Baker, гарнирани с кристали и точната доза златно за разкош, могат да накарат всяко пораснало момиченце да се почувства като героиня в личната си приказка. Всеки нов чифт обувки е специален, но автоматично става по-специален, когато е поднесен с любов, внимание и пожелание... за много приключения заедно.

 

12 кристала, красив микс от метали и разкошен дизайн. Какво повече може да си пожелаем от един часовник? Този фин модел на Skagen покрива всичките ни критерии в категория стилен подарък. И ще се погрижим да попадне на правилната китка.

Малко неща са по-момичешки и универсални за подарък от тези ръкавици Guess. Няма да си кривим душата – панделките ни спечелиха като акцент. Но пък далеч не сме равнодушни и към подплатата с вълна, която ще държи студа далеч не само от маникюра ни.

Нашият пътеводител в света на сладките подаръци задължително включва и ефектни бижута. Защото сезонът на партитата, блясъка и шампанското е официално открит. И се нуждае от своите малки проблясващи „подправки“ за незабравим празник. А тези обици Motivi си плачат да попаднат под елхата, опаковани красиво.

За финал запазихме нещичко и за заклетите пътешественици и приключенци. Малка дизайнерска броня за паспорта им с носталгия по кайзер Карл. Ефектно, стилно, но закачливо. 10 от 10, както се казва.

И нека Коледа заповяда! Защото нямаме търпение да разопаковаме вече!

Пълния пътеводител в пазаруването на подаръци може да видите тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР