Джъстин Тимбърлейк се извини на съпругата си

eva.bg 05 December 2019

Снимка: getty images/guliver

Преди няколко седмици папараци изловиха Джъстин Тимбърлейк в твърде интимни контакти с колежката си от филма „Plamer” Алиша Мейнрайт. От снимките се вижда как тя свойски е поставила ръка на коляното му, докато двамата сладко си говорят. След това пък се държат за ръце, преплели пръсти в твърде неподходящ за семейния му статут интимен жест.

Е, явно съпругата на певеца Джесика Бийл е реагирала доста остро на снимките и сега той е решен да я омилостиви с публично извинение.

Джъстин Тимбърлейк заяви, че виновен бил алкохолът и тоталната липса на правилна преценка на ситуацията. Ето какво каза той в извинението.

Винаги стоя далече от клюките, но сега смятам, че за семейството ми е важно да изразя мнението си относно слуховете, които напоследък притесняват хората, които обичам.

Преди няколко седмици аз показах пълна липса на преценка, но искам да съм пределно ясен – нищо не се е случило между мен и колежката ми. Пих прекалено много тази вечер и съжалявам за поведението си.

Това не е примерът, който искам да дам на сина си. Извинявам се на прекрасната си съпруга и семейството ми, че трябваше да преживеят тази неудобна ситуация. Фокусиран съм върху това да съм най-добрият съпруг и баща, който мога да бъда. Постъпката ми тогава обаче не беше такава“.

Да се надяваме, че извинението му е прието.

Припомняме, че Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк имат предбрачен договор, в който има интересна клауза. Ако се стигне до ситуация на изневяра, Тимбърлейк ще дължи на Джесика 500 хил. долара за своята невярност. Ако певецът си позволи подобно нещо, очевидно освен съпругата си, ще загуби и голяма сума пари, макар и да се надяваме, че първото би било истински сериозната загуба за Джъстин. 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР