Очарователно влюбени: Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

eva.bg 01 February 2019

Снимка: instagram

 Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са една от най-чаровните звездни двойки, които сме виждали. При първата им среща ги събира чувството им за хумор: „Никой не разбра смисъла на коментара ми, но Джес се засмя. Тогава се влюбих“, разказва Джъстин. Отношенията им са изключително искрени, чисти и непринудени и това личи.

Тимбърлейк навърши 38-години и специалната вечер бе упомената със забавна случка. Джъстин и Джесика излизат на среща, за да отпразнуват повода след 12 вечерта, защото актрисата трябва да работи на следващия ден. Тогава Джесика заспива непробудно в колата. Джъстин не се поколеба да документира това и да го сподели с всичките си 53, 6 милиона последователи в Instagram.

За да му се извини, че е заспала по време на срещата им, актрисата сподели трогателна снимка в мрежата, на която двама с Джъстин се усмихват на камерата под вода:

„Още от времето, когато носех смешни къдрави бански и си правехме подводни снимки, ти изпълваш живота ми с толкова радост и смях, че обвинявам ТЕБ за бръчките си! Но никога не бих ги заменила за нищо на света, нося ги с гордост, знаейки, че съм най-щастливото човешко същество на тази земя. Именно аз имам честта да слушам шегите ти, думите ти и гласа ти всеки ден от живота си. Честит рожден ден на мъжа от моите мечти!“, написа тя.

Долу гледайте видеото, което Джъстин сподели с последователите си.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Justin Timberlake (@justintimberlake) на

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР