Апартамент на „промоция“ от Джъстин Тимбърлейк

eva.bg 13 November 2018

Снимка: getty images

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл продадоха своя луксозен мезонет в Ню Йорк за 6,35 милиона долара. С това обаче те изгубиха 200,000 долара, защото, след като го пуснаха на пазара през март, двамата бяха принудени да свалят цената му цели четири пъти в продължение на седем месеца. Звездната двойка закупи апартамента през 2010 г. за 6,567,713 долара.

Продажбата не излезе никак икономична за тях, тъй като миналата година Джъстин и Джесика инвестираха в нов дом, за който похарчиха 20 милиона долара – мезонет, намиращ се на популярната Greenwich Street в Ню Йорк, където живеят много други знаменитости като Хари Стайлс и Дженифър Лорънс.

Продаденият мезонет е дело на известния архитект Чарлз Гуатми. Разполага с три спални и бани, както и с тераса от 850 квадратни метра, обгръщащи около три страни на сградата. Прозорците, стигащи до пода, предлагат невероятна гледка към центъра на Манхатън, като дават много светлина и простор на апартамента. Разгледайте стария дом на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР