Джъстин Тимбърлейк: Тя се засмя и аз се влюбих

eva.bg 01 November 2018

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са женени от шест години. Наскоро Тимбърлейк издаде своята първа книга - Hindsight: and All the Things I Can't See in Front of Me. Четейки я, човек не може да остане безразличен към начина, по който той говори за съпругата си. В книгата певецът разкрива кой е бил конкретният миг, в който Джесика е спечелила сърцето му:

„Когато срещнах Джес, не можех да отрека завладяващата й красота. Направих някакъв саркастичен коментар, много сух. Никой не го разбра, освен тя. Джесика се засмя и аз забелязах това. Бях изненадан, че тя има същото чувство за хумор – саркастично и черно“, споделя певецът.

Независимо, че между тях веднага прехвърчат искри, Джъстин не иска номера й. Прави го едва на турнето си FutureSex/LoveSounds, като му трябва известен кураж: „Трябваше да се осъзная, да си припомням кой съм, да разтривам рамената си, за да се успокоя“, пише той. Все пак успява да вземе номера й, но нещата не потръгват веднага, тъй като двамата все още имат други отношения: „Не беше лесно да признаем пред самите себе си, че наистина сме запленени един от друг. Страхувахме се да не бъдем наранени“, допълва Тимбърлейк.

Джесика и Джъстин се ожениха през 2012 г., а през 2015 г. се роди и синът им Сайлъс.

 

1 КОМЕНТАР
1
koko
04 November 2018, 01:58

"не исква" ?

ТВОЯТ КОМЕНТАР