Хелена Бонам Картър: Не оставяйте самочувствието си в ръцете на непознати хора

eva.bg 28 November 2019

Снимка: getty images

Хелена Бонам Картър гостува на Анди Коен в предаването „Watch What Happens Live . По време на интервюто стана дума за британските таблоиди и тяхната дейност, както и за целия казус с Меган Маркъл, която се чувства като тяхна жертва и дори заведе дело срещу някои от тях.

Хелена отправи директен съвет към херцогинята на Съсекс: „Аз не обръщам внимание на тези неща. Съветвам и Меган да се опита да не го прави. Това е толкова натоварващо, просто е ужасно. Мога само да си представя колко й е трудно да игнорира всичко това, но мога да й кажа това със сигурност – когато станеш известна личност, това е товар, с който трябва да се научиш да живееш“, каза актрисата, а после допълни:

Едно от най-важните неща, на които са ме учили някога, е да не оставям самочувствието си в ръцете на непознати хора. Това не трябва да ти влияе. Толкова много хора изказват мненията си пред мен за британската кралска фамилия. Обикновено възкликвам: „Но вие дори не ги познавате!“. Всеки се смята за някакъв авторитет. Но ако не познаваш определена личност, дори не си и помисляй да изказваш мнение за нея“, категорична бе Хелена.

В момента Меган и Хари водят дела срещу таблоидите The Mail on Sunday, The Mirror и The Sun, които, въпреки всички скандали, продължават да пишат негативни неща за семейство Съсекс и да разпространяват всевъзможни слухове от съмнителни източници.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР