Петра Немцова роди шест седмици по-рано

eva.bg 28 November 2019

Снимка: Instagram

Моделът Петра Немцова роди шест месеци преди термина. За щастие всичко с бебето е добре, то е момченце и на 40-годишната красавица й бе разрешено от медиците да си го прибере вкъщи.

Оказва се, че бебето се е родило на 15 ноември и дори за малко да се наложи мъжът й да я изражда в колата, защото контракциите започнали докато били сред природата.

„Момче е! Потоци от радост и благодарност се стичат по бузите ни, след като вчера най-накрая прибрахме в гнездото си нашия малък ангел. Той избра да се роди неочаквано в 34-та седмица, по средата на нощта в отдалечена местност сред природата. По време на тази буря, когато за малко да родя в колата, докато се опитвахме да стигнем до най-близката болница, ние се чувствахме обградени от безусловна любов“, заяви в пост в Инстаграм тя.

Със съпруга й съзнателно решили да не казват нищо за раждането на бебето, докато не са сигурни, че е добре, защото рисковете при преждевременно раждане винаги са сериозни и синът им трябвало да се пребори за здравето и живота си.

„Беше едно напрегнато пътуване между различни болници, молейки се за възстановяването на бебето ни, желаейки му да стане по-силен и здрав. Но през цялото време се чувствахме водени и подкрепяни от много ангели, на които сме безкрайно благодарни. Сега нашето красиво момче е с нас. Той е обичан и защитен“, сподели още Петра Немцова.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР