За всички почитатели на Междузвездни войни

Вижте как протече първото по рода си Star Wars събитие, организирано от Kauflamd България

eva.bg 28 November 2019

За първи път Kaufland България организира уникално по рода си Star Wars събитие на територията на свой обект. То се проведе на паркинга на Kaufland в кв. Крива Река, София, и беше със свободен достъп за всички посетители.

Броени седмици преди премиерата на последния епизод от сагата - „Възходът на Скайуокър“, Kaufland България предостави на посетителите на събитието и на феновете на „Междузвездни войни“ едно галактическо изживяване. Гостите имаха възможността да видят на живо и да се снимат с членовете на Легион 501 – най-големият официален фен клуб на „Междузвездни войни“ в света, който пристигна от Германия специално за събитието. Легионът е предпочитаната от Lucasfilm организация от доброволци за масови прояви с официални костюми на „Междузвездни войни“.

Представени бяха и близо 50 артикула от специалната колекция на легендарната сага, която компанията предлага на своите клиенти във всички свои магазини в страната до 4 януари 2020 г.

Събитието слага начало на лоялната програма на Kaufland България, посветена на „Междузвездни войни“ под мотото „Събери ги сега! Целият свят на Междузвездни войни“. Клиентите имат възможност да колекционират 48 карти с герои от епизоди на сагата в специален колекционерски албум, който се предлага допълнително в цялата мрежа на Kaufland България. Вижте детайли от цялото изживяване в галерията.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР