Ева Лонгория: Гордея се с тялото си!

eva.bg 27 November 2019

Снимка: Instagram

Ева Лонгория роди своята първа рожба преди една година. Синът й Сантяго се появи на бял свят през юни 2018 г., а оттогава актрисата не спира да ни споделя трогателни кадри от първите му усмивки, стъпки и важни моменти.

Когато роди, Ева сподели, че няма да стресира тялото си с тежки диети и тренировки, а ще му даде време да се възстанови. Когато се почувства готова, Лонгория започна да възвръща формата си, да тренира редовно и днес вече може да се похвали със съвършена фигура.

44-годишната актриса сподели кадър в своя Instagram профил, на който е облякла панталоните от шестия месец на бременността си. Ева показа на своите последователи, че се гордее с тялото си: „Хей, можете ли да повярвате, че това бяха панталоните ми! Носех ги в шестия си месец и работех с тях на снимачната площадка. Не исках да си купувам дрехи за бременни, преди наистина да се налага да го направя. Нямате представа колко съм благодарна на тялото си за цялото това приключение, което изживяхме заедно“, написа тя.

Ева не се притеснява да ни показва често и видеа, в които вдига тежести и прави трудни упражнения. Но тя и не крие, че не се лишава от апетитните храни, които обича, и очевидно не е почитател на онези диети, които налагат строго гладуване. В последния си Instagram пост актрисата стои на масата, очакваща приближаващия Ден на благодарността: „Стоя и си мисля за всички онези вкусотии, които ще изям!“, каза Ева.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Eva Longoria Baston (@evalongoria) на

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР