Ева Лонгория и най-сладките парижки разходки

eva.bg 27 September 2019

Снимка: Instagram

Голяма част от знаменитостите отпътуваха за Париж, тъй като в момента Седмицата на модата във френската столица тече с пълна сила. Тепърва предстоят ревютата на Chanel, Alexander McQueen и Louis Vuitton.

На Ева Лонгория също се наложи да посети града на любовта, тъй като актрисата е един от представителите на L'oreal Paris, които всяка година организират шоу по време на Седмицата на модата. Ева не се поколеба да съчетае полезното с приятното и между ангажиментите си не пропусна да се разходи из красивия град с най-любимия си човек – сина й Сантяго Енрике.

Санти е само на година и три месеца, но вече върви уверено до мама, която веднага бе забелязана по време на сладката им разходка. Лонгория бе облечена в плетена рокля по тялото и изглеждаше страхотно. Малко по-късно Ева сама качи няколко кадъра в Instagram профила си от хубавия им ден: „Обожавам да се разхождам из Париж с моя малък мъж!“, написа тя.

Актрисата продължава да държи последователите си в течение колко хубаво си прекарват със Санти. Вижте повече в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР