Мег Райън на 58!

Вижте как актрисата се е променяла през годините...

eva.bg 19 November 2019

1996 г.

Снимка: getty images

Днес, на 19 ноември, Мег Райън навършва 58 години. Наричат я „кралицата на романтичните комедии“, защото много от продукциите, в които е заемала главна роля, са останали в сърцата на милиони, а и заемат челни позиции в класациите за най-добри филми в този жанр.

Днес в Холивуд романтични комедии от калибъра на „Когато Хари срещна Сали“ и „Безсъници в Сиатъл“ се правят все по-рядко. Но образите на Мег Райън като сладката, усмихната жена с буйни руси коси, не остаряват и биват преоткривани постоянно.

Самата Мег също сякаш се е замразила във времето и това е една от най-обсъжданите теми покрай нея. Актрисата няма нито една бръчица на лицето си, което често я прави обект на негативни коментари относно интервенциите, към които прибрягва.

„Не обръщам внимание на коментарите. Има толкова много омраза в този свят, толкова е лесно да съдиш. Но тази омраза е просто глупава. Съществуват далеч по-важни теми за разговор, от това да се обсъжда външният вид на жените и това как остаряват“, каза Мег още през 2015 г. пред списание Porter, отговаряйки на остри критики. „Обичам годините си, обичам живота си такъв, какъвто е сега. И да, обичам човека, в който израснах да бъда“, допълва тя.

Изглежда Райън живее живота си така, както иска и не съжалява за нищо. Съвсем наскоро Мег сложи край на годежа си с 68-годишния музикант Джон Меленкамп, с когото се сгодиха през ноември миналата година. Актрисата свали годежния пръстен, а приближени до нея разкриха, че това е желанието й и раздялата й с Джон е окончателна, макар и двамата да имат осемгодишна връзка с много събирания и раздели.

В галерията вижте как Мег Райън се е променяла през годините до днес.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР