Изкуството да бъдете неотразими

Tommy Hilfiger ви подарява най-ярките модни тенденции, с които ще се откроите на всяко коледно парти

eva.bg 20 November 2019

Нищо не говори по-силно от личния стил. Едно от първите неща, които създават мигновено впечатление за даден човек и неговата личност, е как той изразява себе си чрез усета си към изкуството на модата. Именно модата дава тези невероятни възможности да покажем кои сме, без дори да се налага да говорим. „Аз съм дизайнер на нещо много повече от дрехи. Аз съм дизайнер на една много креативна концепция“, казва Томи Хилфигър – едно от най-големите имена в света на модата. Хилфигър ни приканва самите ние да бъдем „дизайнери“ на стила си, с който да заявим себе си най-ярко. Вдъхновение на неговата работа винаги е било сърцето на американския дух: „Американският стил е увереност, независимост, уникалност и свобода“, категоричен е Хилфигър.

Големите коледни празници наближават с всеки изминал ден. Специалните срещи, партитата, приповдигнатото празнично настроение намигват към по-внушителни тоалети. През декември чаканите вечерни излизания често са след работа, затова ни трябват дрехи, които да бъдат подходящи както за офиса, така и за бляскавата вечер. „Работаи „парти“ обикновено са взаимоизключващи се понятия, но не и за моделите, предложени от модна къща Tommy Hilfiger.

Предложенията от женската колекция, както и линията Tommy x Zendaya (която е в колаборация с актрисата и модна икона Зендая Колман), ни подаряват стилния модерен блясък, който е съвършен за работната обстановка, като часове по-късно става идеалния вечерен тоалет. Луксозните материи като сатен, шифон и висококачествена вискоза са винаги добра база за елегантна, но класическа визия, а пък пейсли десенът добавя цветен акцент в типичните монохромни тоалети в черно и тъмносиньо. Всичко това е на ръка разстояние, предоставено ни голям дизайнер като Хилфигър, а за ума ни остава да си поиграе с детайлите и акцентите, за да открие перфектната визия за всеки повод и предпочитания. Няма да сбъркате, ако се потопите в най-горещите трендове като костюма или десени като полка точките и змийските принтове.

Събудете модната си еуфория и почерпете вдъхновение от нашите предложения за съчетание на стилните съкровища от Tommy Hilfiger.

Нека е каре! Това безспорно е един от неостаряващите трендове, с който никога не можете да сбъркате, дори да сложите каре върху каре.

Чанта Tommy x Zendaya, 725 лв
Панталон Tommy Hilfiger Women’s wear FW19, 290 лв
Палто Tommy x Zendaya, 1035 лв
Корсет Tommy x Zendaya, 415 лв

Малко цвят за разкош... Така монохромната класическа визия бива разчупена и отново ще се отличавате. 

Ботуши Tommy x Zendaya, 500 лв
Палто Tommy Hilfiger Women’s wear FW19, 680 лв
Риза Tommy Hilfiger Women’s wear FW19, 250 лв
Пола Tommy Hilfiger Women’s wear FW19, 290 лв
Чанта Tommy Hilfiger Women FW19, 270 лв

 

Елегантната визия понякога бива завършена само с един аксесоар. В случая това е чантата в яркочервено, която съвършено пасва и на червените акценти на палтото.

Рокля Tommy Hilfiger Women’s wear FW19, 370 лв
Палто Tommy Hilfiger Women’s wear FW19, 680 лв
Чанта Tommy Hilfiger Women FW19, 290 лв

Изразителните принтове ви дават повече свобода да експериментирате и да смесвате различни стилове.

Палто Tommy Hilfiger Women’s wear FW19, 680 лв
Пола Tommy Hilfiger Women’s wear FW19, 330 лв
Риза Tommy Hilfiger Women’s wear FW19, 210 лв
Чанта Tommy Hilfiger Women FW19, 70 лв

Змийският десен също е сред привлекателните тенденции, които всеки сезон се завръщат под една или друга форма. Но с него трябва да се внимава, защото е много ангажиращ и тоалетът със змийски акцент трябва да бъде обигран добре.

Ботуши Tommy x Zendaya, 520 лв
Чанта Tommy x Zendaya, 620 лв
Палто Tommy Hilfiger Women’s wear FW19, 680 лв

Този сезон апетитен цвят като виолетовото бордо намира място сред смелите колекции, а защо не и сред вашия стилен гардероб?

Обувки Tommy x Zendaya, 395 лв
Рокля Tommy x Zendaya, 415 лв
Блейзър Tommy x Zendaya, 620 лв

Черното е винаги на мода и това е закон. Но понякога монохромните визии в този елегантен цвят се губят сред по-оригиналните модни решения, затова, ако сте решили твърдо да заложите на черното, изберете тоалети с интересен принт, като полка точките, които разнообразяват строгостта му. 

Ботуши Tommy x Zendaya, 500 лв
Рокля Tommy x Zendaya, 475
Палто Tommy Hilfiger Women’s wear FW19, 725 лв

Плисетата са вечна класика в модата. Те придават на визията много шик, който можете да бъде доразгърнат така, както желаете - с тениска и кецове за по-ежедневна визия, или пък с високи обувки и елегантен топ за по-лаконична такава. А защо не и нещо между двете?

Тениска Tommy x Zendaya, 125 лв
Пола Tommy Hilfiger Women’s wear FW19, 330 лв
Яке Tommy Hilfiger Women’s wear FW19, 520 лв

Колекциите са налични в магазините на марката в The Mall, Serdika Center и Paradise Center.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР