Стилът казва всичко

Сътрудничеството между Marina Rinaldi и The Woolmark Company сътворява ексклузивната капсулна колекция B.Wool...

eva.bg 18 November 2019

Сътрудничеството между Marina Rinaldi и The Woolmark Company сътворява ексклузивната капсулна колекция B.Wool, която бе чествана със специално модно събитие в бутика на бул. Витоша 72.

На него бяха представени моделите, изработени от австралийска мериносова вълна, които доказват, че нежното и безценно докосване на вълната, съчетано с иновативните ѝ качества може да бъде претворено в колекция от дрехи, подлежащи на машинно пране.

По време на събитието клиентите на бранда с размери „плюс“ имаха възможността да се потопят в едно сетивно пътуване заедно с още две специални линии, родени от колаборациите с Ashley Graham и дизайнерът Roksanda.

Капсулната деним линия на Ashley Graham е четвъртото издание на колаборацията, готово да ни разтърси със силно отношение и женственост. Линията с дизайн за фигури „плюс“ носи името „We Will Rock You” и изразява жизнен и дързък стил в небрежни комбинации, спортен чар и елегантност. Акцент представляват нови графични „пачуърк“ комбинации и вталени къси деним якета. Качествени материи, еластична материя и кройки, следващи формата на тялото, гарантират изваян силует, създаден за жената, която демонстрира смело извивките си.

В капсулната колекция от Roksanda дизайнерът изследва света на Marina Rinaldi, интерпретирайки го чрез „танц” на плавни линии и смели контрастни цветове. Всеки предмет е произведение на изкуството, което подчертава вашия личен стил.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР