Лариса Ренар отново в България

16 November 2019

Световноизвестната руска психоложка, автор на редица бестселъри за силата на женската енергия - Лариса Ренар, е в България по покана на Наталия Кобилкина. Магнетичната дама, чиито книги, лекции и съвети за духовно усъвършенстване промениха представата на милиони жени за самите тях и им вдъхнаха увереност, се среща отново с българските си почитетелки на 16 и 17 ноември. Тя е основателка на „Академия за личностно развитие“, която има представителства в 45 града по целия свят и вече 20 години е лидер в областта на семинарите.

Успешния си опит Лариса Ренар ще предаде в София в рамките на два семинара. На 16 ноември (събота) е ВИП тренинг „Женско лидерство“. Присъстващите ще научат как да открият своята мисия и къде е тяхната истинска сила, как да разкрият потенциала си и какви таланти имат, как да започнат, ако нямат пари и къде да намерят ресурс за това, как да организират своя екип и как да разберат какви хора им трябват, как да планират правилно, как да преодоляват кризисни ситуации.

Семинарът на 17 ноември (неделя) е на тема „Жената на 21 век“. Присъстващите ще разберат как в епохата на трансформацията могат да получат всичко , за което мечтаят. Ще поставят основи за качествени промени в живота си, ще се сдобият с интуитивно виждане за бъдещето си, ще повишат нивото на творческата си енергия, ще се научат да се справят с трудностите, получавайки не само полезен опит, но и умножавайки своята сила.

В неделя, от 20 ч., Наталия Кобилкина и Лариса Ренар организират парти, където ще покажат практики за омагьосване на партньори. Посетителите ще научат какво искат мъжете и жените и ще получат полезни съвети за привличане на противоположния пол. 

Лариса Ренар има изключително много почитателки в България. Не мога да изброя колко от тях са ми разказвали как се е променил животът им след като са прочели книгите й или след като са посетили семинарите й и постоянно ме питат кога ще я поканя отново, но графикът й е толкова пълен, че чакам дълго, докато ми дойде редът, коментира Наталия Кобилкина. - Голяма привилегия е, че в България имаме представителство на нейната школа и в рамките на една година всяка българка може да премине цялото обучение на академията в Москва. Въпреки това срещите със самата нея си остават незабравими, затова предстоящите събития не са за изпускане“. Подробна информация и билети може да намерите на сайта www.natalia.bg.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР