Може да е без грим, но пък каква плитка има!

Алиша Кийс, дами и господа!

eva.bg 15 November 2019

Снимка: getty images/guliver

Алиша Кийс бе една от звездите на Латино Грамитата, които се проведоха снощи в Лас Вегас. Звездата бе повече от впечатляваща както на червения килим, така и на сцената. Но не говорим само за тоалета й.

Понеже вече сме свикнали да я виждаме без грим, както самата тя реши да се подвизава на публични събития, това, с което изпъкна чисто визуално, бе прическата. И по-специално дългата плитка, започваща от върха на главата й.

Алиша Кийс държеше да я видят и заснемат всички, акцентирайки именно върху косата си.

Певицата може да се похвали с цели 15 статуетки Грами, отрупващи етажерките в дома й. Снощи обаче тя се отчете с изпълнение на живо заедно с Farruko, Pedro Capo и Miguel.

„Не съм роб на грима. Но не съм и роб на идеята никога да не си слагам грим. Важното е, че е мое право сама да реша кога искам да си сложа и кога не. Притесняваме се какво мислят другите за нас, а забравяме да мислим за себе си. Всъщност, не става въпрос само за това дали да си слагаш грим или не. Става въпрос за начин на живот, за това да се чувстваш комфортно така, както на теб ти харесва“, заяви преди време Алиша Кийс по повод решението й да не слага вече задължителния тежък грим за публични изяви.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР