Алиша Кийс се завръща! Да й покажем любовта си

eva.bg 19 September 2019

Снимка: getty images/guliver

Една страхотна изпълнителка и любима звезда се завръща на музикалната сцена с нова песен. Последният студиен албум „Here” на Алиша Кийс е от 2016 година, а две години ни делят от последния й сингъл. Време беше за музикално завръщане и то е впечатляващо.

„Show Me Love“ е името на новия й сингъл, който е с участието на многократно награждавания американски R&B изпълнител Miguel. Освен музикално, този път 15-кратната носителка на Грами ни впечатлява и с визуално преживяване. Във видеоклипа участват както двамата изпълнители, така и актьорите Майкъл Б. Джордан, Зоуи Салдана и съпругът й Марко Перего.

Песента представя артистична медитация върху различните емоционални състояния и прояви на любов, през които преминаваме в живота си.

Минала съм през фази на уязвимост както в живота си, така и в музиката, която създавам. Това визуално изживяване илюстрира този период. “Show Me Love” показва различните начини, по които изразяваме любовта си, през какво преминаваме, как се справяме и как евентуално откриваме спокойствието и радостта“, споделя Кийс.

Вижте я, чуйте я!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР