Алиша Кийс – пет тоалета, две пиана, една уникална изпълнителка

This girl is on fire

eva.bg 11 February 2019

Снимка: getty images/guliver

Алиша Кийс бе водеща на наградите Грами, които бяха раздадени снощи в Лос Анджелис и 38-годишната звезда се постара церемонията да остане в историята.

Освен с магнетичното си присъствие на сцената, изпълнителката на хита „Girl On Fire”, впечатли за пореден път всички с огромния си музикален талант – този път показа как умее да свири едновременно на две пиана. И, да, беше зашеметяваща. „Уникална вечер. Ето това се случва, когато най-добрата изпълнителка в залата е и водещ на церемонията“, бе един от стотиците положителни коментари в социалните мрежи относно изявата й.

Кийс смени цели пет различни тоалета за церемонията и ако трябва да сме напълно честни, наш фаворит е стайлингът, с който мина по червения килим на наградите преди да стартира церемонията – сексапилна червена рокля и разпуснати дълги коси. След това тя смени още четири визии, но не роклите впечатлиха почитателите на музиката, а изпълненията й. За пореден път Кийс доказа, че this girl is on fire. А фактът, че продължава да отстоява убеждението си, че жените не бива да прикриват естествената си красота с тонове грим, ни кара да я харесваме още повече.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР