Любов като на кино

eva.bg 05 January 2020

Снимка: getty images

Казват, че личният живот и работата не трябва да се смесват, но това неписано правило е трудно за изпълнение дори и от най-големите професионалисти. Неслучайно, когато видим любов на големия екран, започваме да подозираме, че това не е просто „добра актьорска игра“, защото не след дълго актьорите се събират и в живота. Границата между професионализма и любовта се размива също толкова лесно, колкото тази между разума и страстта. Особено в киноиндустрията, когато актьорите трябва да прекарват месеци наред заедно, тази граница съвсем изчезва. Рисковете на професията, както се казва... Вижте кои звездни големи любови се зародиха именно на снимачната площадка, започвайки от поредния работен ангажимент.

Никол Кидман и Том Круз

Никол и Том се срещат през 1989 г. на снимачната площадка на филма „Дни на грохот“. Двамата се влюбват и не чакат особено дълго, за да направят отношенията си официални. През 1990 г. сключват брак, по време на който осиновяват две деца – Изабела, родена през 1992 г., и Конър, роден през 1995 г. Бракът им продължава 11 години. След развода им през 2001 г., двете им деца остават да живеят с Том Круз. До ден днешен двамата остават една от най-харизматичните двойки на киното. Само си ги спомнете в „Широко затворени очи“...

Брад Пит и Анджелина Джоли

Брад и Анджелина бяха една от най-обичаните звездни двойки. Искрите между тях също започват да прехвърчат на снимачната площадка, когато двамата играят в „Мистър и Мисис Смит“ през 2005 г. По това време Брад все още е женен за Дженифър Анистън, но това не възпрепятства упоритите слухове, че актьорът е започнал таен роман с Анджелина. И ако някои слухове си остават просто слухове, други се оказват самата истина – знаем продължението на историята. Пит и Анистън се разделят през януари 2005 г., а само месец по-късно Дженифър подава молба за развод. Така Брад и Анджелина нямат причина повече да се крият и започват дългото си любовно приключение, продължило 12 години. Те сключиха брак в тайна церемония през 2014 г., след 9 години съвместен живот и 6 деца, но той приключи през 2016 г.

Хавиер Бардем и Пенелопе Крус

Ето още един любовен дует, който продължава песента си и до днес. Хавиер Бардем и Пенелопе Крус се запознават през 1992 г., по време на снимките на „Шунка, шунка“, когато Пенелопе е само на 18 години. Тогава не се случва нищо между тях, но когато отново се налага да си партнират във филма „Вики Кристина Барселона“ 15 години по-късно, двамата се влюбват истински. Пенелопе и Хавиер стават неразделни и през 2010 г. си казват заветното „да“. Днес те са горди родители на син – Леонардо – и дъщеря – Луна.

Кийт Харингтън и Роуз Лесли

Любовта, която видяхме между Джон Сноу и Игрит в култовия сериал „Игра на тронове“, не беше просто добра актьорска игра, а самата истина. Именно там те се запознават и не им отнема много време, за да разберат, че имат чувства един към друг. „Ако вече така или иначе си привлечен от някого, а после се наложи да изиграеш, че сте двойка, е много лесно да се влюбиш“, казва Кит. Двамата се ожениха миналата година и приказката им тепърва започва.

Мила Кунис и Аштън Къчър

Мила и Аштън играят едни от главните герои в комедийния сериал „Шеметни години“, стартирал през 1998 г. Двамата играят двойка, но в реалния живот все още са далеч от героите си Джаки и Келсо. Преди да се открият един друг, Мила има осемгодишна връзка с Макколи Кълкин, А Аштън Къчър е женен за Деми Мур от 2005 г. до 2012 г. Симпатичен е фактът, че Аштън е първата целувка на Мила, именно на снимачната площадка на „Шеметни години“, когато тя е едва на 15 години. Двамата сключват брак през 2015 г., като Мила е категорична, че никога нямаше да бъдат заедно, ако не бяха изчакали този конкретен момент от живота си, за да узреят за подобна връзка: „Сега разбирам, че нямаше да се получи, ако бяхме онези хора отпреди години.“, казва тя. Сега двамата имат две деца – Уайът и Димитри.

Райън Гослинг и Ева Мендес

Райън и Ева се запознават през 2011 г., играейки главните роли във филма „Мястото отвъд дърветата“. До ден днешен те са една от най-потайните двойки, които имат редки публични изяви заедно, затова не е изненада, че за връзката им се разбра не от самите тях, а след като бяха забелязани в Дисниленд на романтична среща. За тях се смята, че са една от най-здравите холивудски двойки, макар и да не са сключвали брак. Очевидно е, особено в Холивуд, че подписът съвсем не е показател или гаранция за успешна връзка, така че е без значение дали ще вдигнат сватба. Днес двамата имат две дъщери – Есмералда и Амада.

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли

Ето една от най-трогателните звездни двойки, която постоянно демонстрира любовта си без повод и във всеки възможен момент, карайки милиони хора по света да си мечтаят за такава връзка. Блейк и Райън се запознават на снимачната площадка на „Зеленият фенер“ през 2010 г. Тогава и двамата имат връзки с други хора – Блейк с Пен Баджли, с когото си партнира в „Клюкарката“, а Райън е женен за Скарлет Йохансон. Тези отношения обаче приключват още същата година. Блейк започва да излиза с Леонардо ди Каприо, но отношенията им продължават само няколко месеца. Така Райън и Блейк отново се оказват свободни, когато съдбата ги събира по странен начин, година след запознанството им: „Бяхме на двойна среща – аз с друга жена, а Блейк – с друг мъж. Това беше най-конфузната вечер, защото и двамата забравихме за хората, с които всъщност сме излезли на среща, и през цялото време между нас прехвърчаха искри“, разказва Рейнолдс.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР