Хилари Клинтън: Искам да прегърна Меган

eva.bg 12 November 2019

Снимка: getty images/guliver

Меган Маркъл получи подкрепа от човек, за когото едва ли е очаквала както да й симпатизира, така и публично да се застъпи за нея. Става въпрос за Хилари Клинтън, която в момента е в английската столица.

В интервю за BBC Клинтън каза: „Ако се върнем назад и прегледаме социалните медии от времето, когато бе обявен годежът между принц Хари и Меган Маркъл, ще видите че още от тогава има расистки елемент в коментарите. И фактът, че част от вашите масови и водещи медии всъщност са позволили тези коментари и мнения да се публикуват и да им дадат гласност, е доста разочароващ и абсолютно нередно.

Меган сама изгради кариера и се бори за това, което искаше да постигне. След това обаче се влюби в Хари, той също се влюби в нея и всички би трябвало да се радват за тях, защото това е една класическа любовна история. Дори само като ги видите си личи, че е така.

Затова, като майка, така ми се иска да я прегърна и да й кажа да се държи, да не позволява на всички тези хора да я сринат. Продължавай, Меган, прави това, което смяташ, че е редно.“

Хилари Клинтън е категорична, че Меган е подложена на расистки и сексистки нападки.

 

1 КОМЕНТАР
1
Шина
13 November 2019, 10:44

Клинтън е една истинска лицемерка ! Трудно й е да живее извън прожекторите и да няма власт ! Какъв расизъм? Начин да се създавават изкуствени проблеми и да си в центъра на медийния интерес и за Меган и за Хилари .

ТВОЯТ КОМЕНТАР